loader image

DRONE FOTO EN VIDEO

Laat drone opnames maken voor TV, Film, Reclame, Events, Vastgoed en meer! Square Films is volledig gecertificeerd en gekwalificeerd om de beste Aerial Shots te maken!

WAT KOSTEN DRONE OPNAMES?

Bij Square Films hanteren we een vast uur tarief voor drone video en/of fotografie. Al vanaf €85 per drone/camera operator per uur komen wij op elke locatie in Nederland vliegen. 

In verband met het maken van een risicoanalyse en vluchtplan is het noodzakelijk dat we per vlucht minimaal 2 uur uit trekken.

We maken graag een offerte voor je op!

DE DRONE

Onze drone heeft 4 krachtige en zeer betrouwbare motoren. Hiermee kunnen we snelheden tot 64 km/h halen. De drone kan per accu 18 minuten vliegen, maar om te zorgen dat we altijd genoeg vliegtijd hebben werken we met meerdere accu’s.

Tijdens de vlucht communiceren de drone en gimbal continue om bewegingen te corrigeren, dit zorgt voor vloeiende bewegingen en stabiele beelden.

DE CAMERA

We maken gebruik van de drone in combinatie met een gestabiliseerde MFT camera; de Zenmuse X5R.

Hiermee kunnen we in 4K resolutie opnemen met maximaal 30fps in RAW formaat. In Full HD resolutie is dit 60fps. De Zenmuse heeft een MFT mount, zo kan makkelijk gekozen worden voor de meest geschikte lens.

LOCATIES EN REGELS

Nederland heeft strenge regels omtrent het gebruik van drones en kunnen we niet altijd en overal vliegen. We controleren altijd vooraf of er op bepaalde locaties gevlogen mag worden en of er eventueel restricties zijn. Al onze drones en piloten zijn volledig geceritifceerd en hebben een certificaat van het ILT (inspectie leefomgeving en transport).

Daarnaast kijken we naar de meest recente ontwikkelingen van het weer om veilig te kunnen vliegen. Als er op een locatie niet gevlogen mag worden, gaan we opzoek naar een alternatief. In de regio zijn meestal geschikte locaties te vinden waar wel gevlogen mag worden.

HET TEAM

De crew bestaat uit een piloot en camera-operator. Samen werken zij aan het perfect shot.

We gebruiken hiervoor een dual remote Setup, zo kan de piloot focussen op de beste vliegroute en de camera-operator zich richten op de camera.

DRONE REEL